Rotterdamse Oogst

Lab. Luilekkerland

25 mei 2012 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Ook aan koek & zopie is gedacht! Tijdens de Rotterdamse Oogstmarkten wordt de Singeldingen-mobiel overgenomen door een nieuw culinair collectief: Lab. Luilekkerland.

 

Wie weet kenden jullie hen al als die dames van de de HUBstairs, hun eerste project als pop-up café in de HUBshop. Eerste of niet:  het smaakte naar meer! En dat het naar meer smaakte bewezen ze op onze eertse markt in maart. Want wat was het lekker! Daarom op de markt van 2 juni in de herhaling!

Passie voor eten, koken en delen brengt Carolien, Erna, Eva, Jemitra & Maidie samen tot Lab. Luilekkerland. Een collectief van ontwerpers, yogi, kunstenaars en onderzoekers, dat naast het professionele leven werk wil maken van de gedeelde culinaire passie. Dat doen ze in de vorm van timeshare en gaan aan de slag als pop-up café-atelier, op locatie zoals Rotterdamse Oogstmarkt.
Facebook-pagina Lab. Luilekkerland

 

 

 

Tags