Rotterdamse Oogst

Line up XXL 6 juli

1 juli 2019 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Het is komende zaterdag weer tijd voor een XXL Oogstmarkt! Onze 45 deelnemers nemen prachtige producten mee om al je mooie tasjes mee te vullen. Deze editie met: A&E gourmet, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij,

 

Biokaas Kinderdijk, Booij Kaasmakers, Brandus GranolaCasa Reinders, Cidres, Co Vitamine-fiets Bos, Das Brot, De Buytenhof, De Vogeltuin, Dutch Cranberry Group BV, Entspannen feel calm and complete, Finca-Forata-Olijfolie, Mijke met de groenten van Van Herk, Hoeksche Chips, Hop-In, Iki Kandij, Jermoumi Olives&More, Jordy's Bakery, Kaasboerderij Captein, MooiMekkerland, Nino's delicacies, Nona Pedis, Oudwijker kazen, Powerpeul, Scherpslijper, Schot Koffie, Sieroad, Stadsimker, Fatma's keuken Buurtmoestuinen Schiebroek, Tafelvanzeven, Tami & Mo Buurtmoestuinen Schiebroek, Thai food market, To Jungle, Tuinplanten de Jong, Van Perkouwse Grond, VELD & VAAS, Vlaamsch Broodhuys, Wakeat. & JorisKookt, Westhoek Kaas & Vlees, Wild Vleesch en Zon in de stad. Meer informatie vind je in onze nieuwsbrief.

 

Tags