Rotterdamse Oogst

XL Oogstmarkt 20 juli

18 juli 2019 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Voor de meesten begint de zomervakantie bijna, maar wij gaan de hele zomer door! 🌞 Je vindt ons gewoon iedere zaterdag op het Noordplein van 10 tot 17 uur. Met deze week weer een XL-editie met 30 deelnemers, een hoop heerlijke zomerse producten en live muziek om 13 uur! Je vakantie kan niet beter beginnen 😉. Deze editie met: A&E gourmetBarista Service Nederland / De Stadsbranderij

 

Booij KaasmakersCasa ReindersCo Vitamine-fiets BosDe Buytenhof, De Vogeltuin, Dutch Cranberry Group BVEpicurieus, Mijke met de groenten van Van Herk, Jermoumi Olives&MoreJordy's BakeryDe MengelmoestuinMooiMekkerland, Nino's delicacies, Oudwijker kazenPalingrokerij RijkenScherpslijperSchot Koffie, Fatma's keuken Buurtmoestuinen Schiebroek, Tafelvanzeven, Tami & Mo Buurtmoestuinen Schiebroek, Thai food marketTuinplanten de JongVan Perkouwse GrondVELD & VAASVlaamsch BroodhuysWesthoek Kaas & Vlees en Wild Vleesch. De laatste nieuwtjes vind je in onze nieuwsbrief.

 

Tags