Rotterdamse Oogst

XXL 3 augustus

31 juli 2019 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt
Vakantie in Rotterdam op de boerenmarkt. Relaxed onder de bomen op het Noordplein, met frisse bries vanaf de Rotte en de voeten in de fontein. Deze zaterdag zijn we er weer met oude bekenden en verse gasten op de XXL Oogstmarkt, met onder andere: A&E gourmet, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij,
 
Booij Kaasmakers, Brandus Granola, Casa Reinders, Co Vitamine-fiets Bos, Das Brot, De Buytenhof, De Vogeltuin, Dutch Cranberry Group BV, Finca-Forata-Olijfolie, Esther van der Schaaf, Mijke met de groenten van Van Herk, Het Wildhuys, Jermoumi Olives&More, Jordy's Bakery, De Mengelmoestuin, MooiMekkerland, Mosterd en Meer, Nino's delicacies, Nona Pedis, Oudwijker kazen, Palingrokerij Rijken, Ram Cider, Scherpslijper, Schot Koffie, Sieroad, Fatma's keuken, Buurtmoestuinen Schiebroek, Tafelvanzeven, Thai food market, To Jungle, Tommy Teler, Tuinplanten de Jong, Van Perkouwse Grond, VELD & VAAS, Vlaamsch Broodhuys, Wakeat. en Joris Kookt, Westhoek Kaas & Vlees, Wijnwerk en Wild Vleesch. Meer informatie vind je in onze nieuwsbrief.

 

Tags