Rotterdamse Oogst

Welkom september!

4 september 2019 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt
De vakantie is voorbij, september is begonnen. Tijd voor een XXL Oogstmarkt! Het wordt een super editie met heerlijke verse marktmuziek, prachtige lokale producten van 45 deelnemers en maar liefst twee jubileums! Deze week met: A&E gourmetBarista Service Nederland / De Stadsbranderij
 
Biokaas KinderdijkBooij Kaasmakers, Brandus Granola, Casa ReindersCo Vitamine-fiets BosDas BrotDe Buytenhof, De Vogeltuin, Druivenkwekerij Nieuw TuinzightDutch Cranberry Group BV, Entspannen feel calm and complete, Finca-Forata-Olijfolie, Mijke met de groenten van Van Herk, Hoeksche ChipsHop-InJermoumi Olives&MoreJordy's BakeryKaasboerderij CapteinLugtenburg Landbouw - Hof van HedenMister Kombucha MooiMekkerland, Nino's delicacies, Nona PedisOudwijker kazenScherpslijperSchot Koffie, Stadsimker, Fatma's keuken Buurtmoestuinen Schiebroek, Tafelvanzeven, Tami & Mo Buurtmoestuinen Schiebroek, Tea VillageThai food marketTo JungleTuinderij de Stadsboerin Rotterdam,Tuinplanten de JongVELD & VAASVlaamsch BroodhuysWakeat.Westhoek Kaas & VleesWijnwerk en Wild Vleesch. Meer informatie vind je in onze nieuwsbrief.

Tags