Rotterdamse Oogst

XL 19 oktober

13 oktober 2019 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Rotterdamse Oogst XL. Met een live-act om 13 uur, Vincent de marktantropoloog met fotograaf Esther en natuurlijk deze lokale telers & makers: A&E gourmet, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij,

 

Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight, Biokaas Kinderdijk, Booij Kaasmakers, Casa Reinders, Co Vitamine-fiets Bos, De Buytenhof, De Vogeltuin, Dutch Cranberry Group BV, Mijke met de groenten van Van Herk, Jermoumi Olives&More, Jordy's Bakery, Lugtenburg Landbouw - Hof van Heden, LUH Lekkers Uit Hongarije, MooiMekkerland, Natur-el, Nino's delicacies, Oudwijker kazen, Scherpslijper, Schot Koffie, Fatma's keuken Buurtmoestuinen Schiebroek, Tafelvanzeven, Tami & Mo Buurtmoestuinen Schiebroek, Thai food market, Tuinplanten de Jong, Van Perkouwse Grond, Vlaamsch Broodhuys, Westhoek Kaas & Vlees 

Meer lezen? Dat kan.

Tags