Rotterdamse Oogst

R'damse Oogst XL 16 november

13 november 2019 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

R'damse Oogst XL op een prachtig herfstachtig Noordplein. Met fijne verse marktmuziek om 13 uur en natuurlijk de beste boodschappen van Rotterdam. Met deze lokale telers & makers: A&E gourmet, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij,

 

Biokaas Kinderdijk, Booij Kaasmakers, Casa Reinders, Co Vitamine-fiets Bos, De Buytenhof, De Vogeltuin, Dutch Cranberry Group BV, Epicurieus, Mijke met de groenten van Van Herk, Jermoumi Olives&More, Jordy's Bakery, De Mengelmoestuin, Mooimekkerland, Natur-el, Nino's delicacies, Oudwijker kazen, Scherpslijper, Schot Koffie, Fatma's keuken Buurtmoestuinen Schiebroek, Tafelvanzeven, Tami & Mo Buurtmoestuinen Schiebroek, Thai food market, Tien Kookt Vegetarisch, Tuinplanten de Jong, Van Perkouwse Grond, Vlaamsch Broodhuys, Westhoek Kaas & Vlees en Wild Vleesch. Meer informatie vind je in onzenieuwsbrief.

Tags