Rotterdamse Oogst

KERSTMARKT

18 december 2019 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Baby, it's cold outside. Wolletje aan, vrienden mee en op naar het Noordplein! Voor de allerbeste boodschappen voor je kerstdiner, om in de vakantie te koken voor je geliefden en voor in je voorraadkast -kun je daarna lekker binnen blijven-. Het wordt een prachtige dag, met deze lokale telers & makers: A&E gourmet, BikBike, Biokaas Kinderdijk, Bloesembar,

 

Booij Kaasmakers, Casa Reinders, Co Vitamine-fiets Bos, Daily Choco, Dakakkers, Das Brot, De Buytenhof, De Kortste Weg, Digters, Do Bartali met geroosterde kastanjes en Isabel & Marcel, Hoeve Doelwijck, Brandus Granola, Drechtstadsboer, Dutch Cranberry Group BV, Entspannen feel calm and complete, Epicurieus, Finca-Forata-Olijfolie, Floating Farm Rotterdam, Mijke met de groenten van Van Herk, Het Wildhuys, Hoeksche Hoeve BV, Iki Kandij, JensDo Records, Jermoumi Olives&More, Jordy's Bakery, Kerststukjesbuur, Lizzy Zaanen, Lugtenburg Landbouw - Hof van Heden, LUWIA, Manenwolf's rokerij & foodlab, De Marktantropoloog, De Mengelmoestuin, MooiMekkerland, Natur-el, Naturally Granola, Nino's Delicacies, Nona Pedis, Opfleuren, Oudwijker kazen, Palingrokerij Rijken, Het Vlaerdings Poldervarken, RotPot, ROTT. Brouwers, Scherpslijper, Schot Koffie, Stadsimker, Fatma's keuken Buurtmoestuinen Schiebroek, Tafelvanzeven, Tami & Mo Buurtmoestuinen Schiebroek, TANTE TOOS Suikerloos, Thai food market, To Jungle, Van Perkouwse Grond, Vlaamsch Broodhuys, Wakeat., Westhoek Kaas & Vlees, Wijnwerk en Wild Vleesch.

 
En deze leukerds: de Rotterdamse talenten Adorah, Wilbert en Bernadette, Harry met zijn swingende plaatjes, Wijkpastoraat Oude Noorden, Ria en haar accordeon, de Herder en zijn schapen. Meer informatie vind je in onze nieuwsbrief.

 

 

Tags