Rotterdamse Oogst

R'damse Oogst XL 15 februari

12 februari 2020 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Regen, zon of wind. Het maakt niet uit, we zijn er altijd! Komende zaterdag wordt stevige wind verwacht aan het eind van de middag. Daarom beginnen en stoppen we mogelijk eerder met de markt. Houd onze socials goed in de gaten voor de laatste updates. Deze week met onder andere: A&E gourmet, Biokaas Kinderdijk,

 

Booij Kaasmakers, Casa Reinders, D’Vitaminefiets, De Buytenhof, Dutch Cranberry Group BV, Farzana & Rabia, Mijke met de groenten van Van Herk, Jermoumi Olives&More, Jordy's Bakery, Lugtenburg Landbouw - Hof van Heden, MooiMekkerland, Nino's Delicacies, Oudwijker kazen, Scherpslijper, Schot Koffie, Tami & Mo Buurtmoestuinen Schiebroek, Thai food market, Vlaamsch Broodhuys, Westhoek Kaas & Vlees en Wild Vleesch.

 

Tags