Rotterdamse Oogst

Caroline Zeevat zaait!

1 mei 2011

Caroline Zeevat zaait! In brocante-junk, ofwel tweedehands potten, pannen en blikvoer. Maar ook gewoon in de volle grond op haar eigen volkstuin.

 

Brocante Junk

Onze vriendin en volkstuinierster Caroline Zeevat zaait en plant in tweedehands blikken, potten, manden, kisten, zakken, schalen, afwasteiltjes en andere brocante-junk. Waarom? Veel mooie en bruikbare spullen worden weggegooid, terwijl ze nog prima te gebruiken zijn. Als minimoestuin bijvoorbeeld. Gratis, milieuvriendelijk en leuk!

Voor Zaait! neemt Caroline haar oogst mee van de straat, de markt en (haar favoriet) van de vuilcontainers op de volkstuincomplexen. Bezaaid met pompoenen, courgettes, aardappels, sla, tomaten, kruiden, snijbiet, aardbeien en nog veel meer lekker groen.

 

Rondleiding Eigen Hof

Waar wordt er het meest gezaaid, gestekt, gepoot en geoogst in Rotterdam? Op de volkstuincomplexen in en rond de stad. Caroline Zeevat leidt je rond op het volkstuincomplex Eigen Hof en in haar eigen tuintje. Een geweldige gelegenheid om een kijkje in de keuken te komen nemen en je te laten inspireren voor meer stadslandbouw!

Wanneer: Zondagmorgen 15 mei om 11.00 -  12.00 uur.
Waar: Op volkstuincomplex Eigen Hof, Overschiese Kleiweg 728 te Rotterdam.
Caroline Zeevat wacht jullie op bij de ingang en wandelt met jullie over het complex. Incl. koffie / tuinthee / tuintaart.