Rotterdamse Oogst

Nieuwsbrief: Elke markt is anders

19 november 2019

Nieuwsbrief: Elke markt is anders

Elke markt is anders. Daarom sturen we één keer per week een update met een overzicht van deelnemers en acties. Schrijf je hier in. »

Tags

R'damse Oogst XL 16 november

13 november 2019

R'damse Oogst XL 16 november

R'damse Oogst XL op een prachtig herfstachtig Noordplein. Met fijne verse marktmuziek om 13 uur en natuurlijk de beste boodschappen van Rotterdam. Met deze lokale telers & makers: A&E gourmet, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, »

Tags

XXL 2 november

20 oktober 2019

XXL 2 november

Rotterdamse Oogst XXL, 2 november 10-17 u Noordplein. Met een live-act om 13 u. De allerbeste boodschappen van onder andere: A&E gourmet, Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight, Biokaas Kinderdijk, Booij Kaasmakers, CasaReindersVlietlaan, Co Vitamine-fiets Bos, Das Brot, De Buytenhof, De Vogeltuin, Brandus »

Tags

WEEKMARKT 26 oktober

20 oktober 2019

WEEKMARKT 26 oktober

Deze week staan onze vaste weekmarkters weer voor je klaar, met onder andere: A&E gourmetBooij KaasmakersCasa ReindersCo Vitamine-fiets BosDutch Cranberry Group BV, Mijke met de groenten van »

Tags

XL 19 oktober

13 oktober 2019

XL 19 oktober

Rotterdamse Oogst XL. Met een live-act om 13 uur, Vincent de marktantropoloog met fotograaf Esther en natuurlijk deze lokale telers & makers: A&E gourmet, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, »

Tags

Oogstmarkt x Feestival 12 okt

9 oktober 2019

Oogstmarkt x Feestival 12 okt

Dit is het uitzicht van onze mensen zaterdag, want het is dubbel feest op het Noordplein. Feestival heeft zaterdag een gezellig programma vanaf 13 uur, met muziek, workshops en voorstellingen. Onze vaste »

Tags

XXL 5 oktober

29 september 2019

XXL 5 oktober

Eerste zaterdag van de maand, Rotterdamse Oogst gaat XXL. Dat betekent extra veel mooie boodschappen van onze eigen boeren, telers, slagers en makers. En meer! Kom lekker luisteren naar Gwen Lopes op het terras. De kinderen maken er intussen een kleibende van met De Kleurbende, preview van Feestival op 11, 12 en 13 oktober 2019 Noordplein Of maak een wormencafé met Marloes van Compostworm. »

Tags

Weekmarkt 28 september

25 september 2019

Weekmarkt 28 september

Wat was afgelopen zaterdag een heerlijke marktdag. Een waar cadeautje! Iedereen ontzettend bedankt voor alle felicitaties. We hebben genoten. Op naar nog veel meer mooie jaren! Deze week staan onze vaste weekmarkters weer voor je klaar, met onder andere: A&E gourmetBooij Kaasmakers»

Tags

R'damse Oogst 10 jaar!

18 september 2019

R'damse Oogst 10 jaar!

De tijd vliegt.. komende zaterdag bestaat Rotterdamse Oogst alweer 10 jaar! 🎉 Dat gaan we een jaar lang vieren met oude en nieuwe gezichten, samenwerkingen en natuurlijk heerlijk eten! Onze deelnemers nemen weer fantastische producten mee en je bent van harte uitgenodigd om dit feest samen met ons te vieren 🎈Deze week met: A&E gourmetBiokaas KinderdijkBooij Kaasmakers»

Tags

Weekmarkt 14 september

11 september 2019

Weekmarkt 14 september

Na de geweldige XXL-editie van afgelopen zaterdag is onze vertrouwde weekmarkt weer aan de beurt. Klein, maar altijd fijn. Deze week onder andere met: A&E gourmetBooij Kaasmakers»

Tags

Welkom september!

4 september 2019

Welkom september!

De vakantie is voorbij, september is begonnen. Tijd voor een XXL Oogstmarkt! Het wordt een super editie met heerlijke verse marktmuziek, prachtige lokale producten van 45 deelnemers en maar liefst twee jubileums! Deze week met: A&E gourmetBarista Service Nederland / De Stadsbranderij»

Tags

Extra weekmarkt!

28 augustus 2019

Extra weekmarkt!

Komende zaterdag is de vijfde zaterdag van de maand. Dat betekent dat we een extra weekmarkt hebben! Het is alweer de laatste markt van de zomervakantie, dus kom de zomer nog even met ons vieren tussen 10 en 17 uur op het Noordplein. Deze week onder andere met: A&E gourmetBooij Kaasmakers»

Tags

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle markt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

For English text go here

Noordplein Rotterdam

Vanaf 12 januari elke zaterdag van 10:00-17:00 uur Noordplein Rotterdam, met de beste boodschappen. Elke eerste en derde zaterdag van de maand met bekende en bijzondere gasten.

🍎🍎🍎XXL - 1ste zaterdag van de maand - 45 kramen, muziek, terras met wijn en bier 🍷
🍎MARKT - 2de zaterdag - 13 kramen, terras met koffie -
🍎🍎XL - 3de zaterdag - 35 kramen, muziek, terras
🍎MARKT - 4de (en soms 5de) zaterdag - 13 kramen, terras met koffie

Schrijf je in voor een wekelijkse update per mail met een overzicht van deelnemers en acties.

EXTRA: Op 4 én 18 mei ZAAIT!, dé moes- en nutsplanten-vrijmarkt op het Noordplein. Voor hobbyisten is deelname helemaal gratis. Verkoop je stekjes, zaden en zaailingen vanaf een kleedje, vanuit de bakfiets of neem je eigen tafel mee. Inschrijven kan hier

Wil je meedoen aan de markten? Hier vind je meer informatie.

Bereikbaarheid

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
www.rotterdam.nl/parkeren  

Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam