Rotterdamse Oogst

Choca Alcazaba Quartet

5 mei 2011

Tijdens het Rotterdamse Oogstfestival vorig jaar verrasten ze ons met een guerrilla optreden op het Heemraadsplein. En guerrilla, daar houden wij van! Dat vroeg dus om meer. Daarom verzorgen ze dit jaar de muzikale intro van het Zaait!-diner, als aftrap voor een fijn festival.

 

De insteek van het Choca Alcazaba Quartet is onafhankelijk, minimaal en vrij! Het Choca Alcazaba Quartet speelt op onverwachte en inspirerende locaties waarbij composities van de plaat worden gecombineerd met improvisaties die door de omgeving en het moment zijn ingegeven. Alles in een Jazzjas met lange grooves, met vleugjes Afrika, vuur en rook, passie, eindeloosheid, leven, tijdloos en een oorspronkelijk geloof in de magie van muziek, Holy Music.

Wanneer: vrijdag 13 mei, tijdens het Zaait!-diner (op reservering)
Waar: in de grote tent op het Noordplein