Rotterdamse Oogst

Transition Town Rotterdam

11 mei 2011

Een productieve tuin aan de Gordelweg, gebaseerd op de principes van Gandhi, voor een geweldloze economie. Dat is het nieuwe project van Transition Town Rotterdam. 

 

Samen werken aan het creëeren van overvloed om die vervolgens naar ieders behoefte te verdelen. Laat je op zaterdag 14 mei op het Noordplein inspireren en informeren over dit project, en over de Transition Town beweging in het algemeen! 

Vanaf 13:00 maken ze kruidenboter met verse kruiden uit de Gandhituin. Voor (huisgebakken) brood wordt gezorgd. En: wie er vroeg bij is treft wellicht nog een stuk taart met rabarber uit het Bergwegplantsoen aan!

Oh ja: heb je nog ongebruikt tuingereedschap over? Dat dringend behoefte heeft aan een goede bestemming? Neem mee naar het Noordplein. Onze vrienden van Transition Town Rotterdam weten er wel raad mee!
www.gandhituin.nl
www.transitiontownrotterdam.nl


Waar: rondom de fontein
Wanneer: zaterdag 13 mei, doorlopend van 10:00 - 17:00 uur

Zondag 15 mei zaait Transition Town nog even door op de Gandhituin. Kom meehelpen! Meer informatie vind je hier.