Rotterdamse Oogst

Eat in op het Brienenoordeiland!

18 mei 2011

Zaait! is nog maar net voorbij en wij denken alweer aan het volgende diner op locatie. Dit keer niet door ons georganiseerd, maar door onze vrienden van de Youth Food Movement. Een Eat-In op het eiland van Brienenoord in de Maas. Daar moet je bij zijn!

 

Het is weer lente en dat vieren ze bij YFM zoals gewoonlijk met een Eat-in! Voor het eerst treden zij buiten de hoofdstad en strijken zij neer op een eiland in Rotterdam.

Op 22 mei is het Wereldbiodiversiteitsdag en de VN heeft de dag dit jaar als thema ‘Bossen en bomen’ meegegeven. Om hier gehoor aan te geven organiseert de YFM de eat-in in het bos op het eiland van Brienenoord in de Maas. Het is een idyllisch, maar ook een biodivers eiland waar Schotse Hooglanders rondlopen, wilde asperges groeien en een zoetwatergetijden gebied ligt. Maak je borst vast nat voor een speurtocht over het eiland!

Wanneer: zaterdag 22 mei 2011, van 15:00 - 24:00 uur
Waar: bij Brienies op het Brienenoordeiland in de Maas
Entree: een biodivers lentegerecht

Meer informatie & aanmelden via Facebook