Rotterdamse Oogst

Lekker naar de boer!

4 juni 2011 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Het platteland de stad in. Tijdens Zaait! was dat nog het geval. Boeren uit de omgeving van  Rotterdam verkochten hun waar op het Noordplein. Over 2 weken doen een aantal van hen het nog eens dunnetjes over. Op eigen erf.

 

Onder de noemer Lekker naar de boer houden op 18 & 19 juni houden zo'n 200 biologische boeren entuinders 'open erf'. Dit is dé gelegenheid om zelf te zien, ervaren en proeven wat 'van de boer' en biologisch nou zo speciaal maakt. Er zijn rondleidingen, boerenmarkten, proeverijen en kinderactiviteiten. Of schrijf je in voor één van de bourgondische maaltijden!

Natuurlijk zijn ook een aantal van 'onze' boeren vertegenwoordigd. Bio aan Huis, Druivenkwekerij Nieuw Tuinzicht, Boerderij Landzicht en Rob van Paassen stellen hun deuren open en lokken de stad het platteland op! Gaan jullie mee?

Meer informatie kun je vinden op de website www.lekkernaardeboer.nl