Rotterdamse Oogst

Het Oogstfestival 2011 in beeld!

7 oktober 2011 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Festival

Piep, knor! Wie erbij was, zaterdag 16 september op het Heemraadsplein, weet het: de derde editie van het Rotterdamse Oogstfestival was een groot succes! Deze druilerige herfstdagen zijn bij uitstek geschikt om daar even op terug te kijken. Wij werden er in ieder geval heel vrolijk van!

 

In bijna vijftig marktkramen boden boeren en buren hun waar aan, de stadsboeren bewerkten hun tuin, pieperts werden gejast bij de Knol d'Amour, en de varkentjes veroverden de harten van heel Rotterdam-West. Die paar regenbuitjes konden het publiek niet wegjagen. 

Het diner op vrijdag en de drukbezochte festivaldag op zaterdag zullen ons nog lang bijblijven. Met zijn allen hebben we er een heel mooi festival van gemaakt, waar wij vol trots en met plezier op terugkijken!

 

Oogstfestival 2011 in beeld