Rotterdamse Oogst

Myvillages.org in TENT Rotterdam

21 oktober 2011

Het platteland als plek voor en van culturele productie. Meestal zijn het juist de grote steden die beschouwd worden als centra van nieuwe ontwikkelingen in de kunst. Maar is dat wel terecht? Wij van Rotterdamse Oogst denken van niet. En ook de kunstenaars van myvillages.org denken er het hunne van.

 

Myvillages.org is een internationaal kunstenaarscollectief gevormd door Wapke Feenstra, Kathrin Böhm & Antje Schiffers, alledrie afkomstig uit kleine boerendorpen. Myvillages.org wil met diverse projecten de discussie rondom het platteland als plek voor culturele productie aanzwengelen. 

Van 27 t/m 30 oktober strijkt myvillages.org neer in het Rotterdamse TENT. En Rotterdamse Oogst is er bij! Jij ook?

Bijvoorbeeld in de International Village Shop, een winkel met dorpse producten uit het Europese netwerk van myvillages.org. In Rotterdam aangevuld met etenswaren van onze Rotterdamse boeren. Ook spreekt onze vriend & schaapherder Martin Oosthoek over landschapsbeheer, mogen we een plekje weggeven voor de excursie naar Rijk Zwaan & schuiven we aan bij de dorpsbrunch.

Oproep Dorpsbrunch

Op 30 oktober organiseert myvillages.org een zondagse dorpsbrunch. Een 'eigengemaakte' brunch, voor en door mee-eters. Bezoekers worden uitgenodigd hun dorpse eten mee te nemen en te delen. Schuif aan, met of zonder dorpse etenswaar. Proef, eet, deel en luister naar de verhalen over de herkomst en achtergrond van de meegebrachte producten.

Aanmelden voor de Dorpsbrunch kan via dit formulier
 

Wanneer: zondag 30 oktober, vanaf 12 uur
Waar: TENT, Witte de Withstraat 50 Rotterdam

www.tentrotterdam.nl
www.myvillages.org