Rotterdamse Oogst

Eigengemaakt 2011: mist, vuur en veel lekkers!

25 november 2011 - Geplaatst in Eigengemaakt

 Mist, koude, een gastvrij Rotabs, vuur, strobalen & vooral heel veel lekkers bereid met liefde. De ingrediënten voor een zeer geslaagde 2e editie van Eigengemaakt. Want wat was het leuk! Met zijn allen hebben we er een heel mooie dag van gemaakt, waar wij vol trots en met plezier op terugkijken. 

 

Wij bedanken daarom alle soepkokers, worstdraaiers, taartenbakkers, likeurstokers, zeepmakers, wildplukkers, moestuinders, Bendeleden, koffiezetters, stylisten,  appelmoesverkopers, notenkraakmachinebouwers, oesterrapers, kleibakkers, oppotters, inpakkers, vuurmeesters, kastanjepoffers, op- & afbouwers, korkettendraaiers, Rotabbers, voor een prachtig sfeervolle dag.

Eigengemaakt 2011 in beeld