Rotterdamse Oogst

Over vrouwenhanden, schapenbekken & markten!

4 januari 2012 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

 

Vrouwenhanden en schapenbekken staan nooit stil. Dus ook de dames van Rotterdamse Oogst niet. Gelukkig maar, want de oogst begint vroeg dit jaar: op zaterdag 3 maart met de eerste Rotterdamse Oogstmarkt in het Museumpark. Wij zitten boordevol leuke plannen om van de vier markten in het Museumpark een succes te maken, als opmaat naar een maandelijkse markt in 2013!

 

Over de markten

In 2012 organiseert Rotterdamse Oogst vier zelfstandige boerenmarkten in het Museumpark! Wat kun je van de markten verwachten? Tientallen kramen met regionale en seizoensgebonden producten, en dat in een lekker Rotterdamse setting. Gezelligheid, creativiteit, ambachtelijkheid en duurzaamheid staan voorop. Er is een terras, muziek en vermaak voor de kinderen. Kortom: een boerenmarkt voor het hele gezin!

Wij staan voor

 • Een divers assortiment verspreid over minimaal 30 vaste én wisselende kramen
 • Vers, gezond & lekker eten en drinken
 • Regionaal en seizoensgebonden: waar mogelijk uit de buurt (binnen een straal van 50 km. om de stad)
 • Producten met een gezicht: verhalen van boeren, kunstenaars, koks, kinderen, makers & smakers samenbrengen
 • Idealisme en bevlogenheid
 • Lekker Rotterdams: fris en grootstedelijk
 • Gezelligheid
 • Creativiteit, ambachtelijkheid & duurzaamheid

(Nieuwe) deelnemers zullen geselecteerd worden op basis van deze criteria.

Data

 • Zaterdag 03 maart 2012, 11:00 - 17:00 uur
 • Zaterdag 02 juni 2012, 11:00 - 17:00 uur
 • Zaterdag 01 september 2012, 11:00 - 17:00 uur
 • Zaterdag 15 december 2012, 11:00-17:00 uur

Locatie

De markten vinden plaats in het Museumpark te Rotterdam. Het park is gelegen in het centrumgebied van de stad, tussen musea als Boymans van Beuningen, Natuurhistorisch Museum, Kunsthal Rotterdam, het NAI en het Erasmus MC. Voor de randprogrammering van de markten wordt samenwerking gezocht met deze instellingen. Het Museumpark is centraal gelegen en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Parkeervoorzieningen zijn ruim voorradig in de parkeergarage onder het park.

Faciliteiten

De Rotterdamse Oogst-organisatie zorgt o.a. voor: vergunningen, promotie, 4 meter kramen, toiletvoorzieningen, electriciteit, marktmeester, coördinatie en logistiek ter plekke. En natuurlijk voor vrolijkheid, reuring ende vermaak!

Meedoen?

Inschrijven voor één of meer markten kan via het online inschrijfformulier. De bijbehorende Algemene Voorwaarden zijn hier te downloaden. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen over de mogelijkheid tot deelname. U vindt onze prijzen op het inschrijfformulier.