Rotterdamse Oogst

Binnenweg in Bloei

20 april 2012

De oproepen voor planters vliegen ons om de oren. Kon je deze week al terecht bij de stadslandbouwers van Uit je Eigen Stad voor hun eerste zaai- & plantronde. Dit weekend kunnen groene vingers ook aan de slag op de Binnenweg. 

 

Het Centrum Beeldende Kunst zoekt stokroos planters! Iedereen die zin heeft om op zondag 22 april stokrozen te komen planten tijdens Binnenweg in Bloei is van harte welkom!

Het Centrum Beeldende Kunst (CBK) zet deze zomer een deel van de Nieuwe Binnenweg in bloei. In samenwerking met Vereniging de Binnenweg plaatst het CBK dertig Rotterdamse Stokroostegels met stokrozen in drie kleuren. Wethouder van Huffelen komt speciaal de eerste stokroos planten.

De Rotterdamse Stokroostegel is een nieuw en duurzaam product van onze goede vriend, vuurmeester en ontwerper Patrick Kruithof. Tijdens de Internationale Dag van de Aarde op 22 april worden de tegels officieel in gebruik genomen.

Alle Rotterdammers, groot en klein, zijn om 14.00 uur van harte welkom in het CBK op de Nieuwe Binnenweg 75. Van 14.00 tot 16.00 uur worden de stokrozen onder leiding van Patrick Kruithof geplant.

En als je er dan toch bent breng dan gelijk een bezoekje aan de groene tentoonstelling de Geheime Tuin in het CBK.

 

 
Tags