Rotterdamse Oogst

Rondje Dordrecht

29 april 2012 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Zaait!
Dit is een van onze favoriete uitjes! Doe ideëen op in de moestuin van Villa Augustus en sla vervolgens je slag bij onze favoriete zadenleverancier Vreeken!  Hoe dichter bij Dordt, hoe vruchtbaarder het wordt!
 
 
Eerst trekken we naar Villa Augustus om in de waanzinnige moestuin ideeën op te doen voor dak-, balkon- of volkstuin. De tuin is ontworpen door Daan van der Have en aangelegd door Paul Casteleijns en heeft al verschillende prijzen gewonnen. Hier krijgen we een speciale moestuin-rondleiding en kun je eindelijk vragen wat je altijd al wilde weten!
 
Zet je ideëen om in daden bij Vreeken's Zaden. Hier koop je de gekste, mooiste, zeldzaamste plantenzaden die je ooit op een plek bij elkaar zult zien. Zaden met namen als gedichten: Brave Hendrik, Ever happines of Karmazijn. En het wordt nog leuker door een tripje met de Waterbus. Gewoon met je OV Chipkaart.
 
U kunt zich niet meer inschrijven voor deze tour.
 
Wanneer: zaterdag 19 mei, 13.00 - 17.00 uur
Met fiets verzamelen bij de steiger van de Aqualiner naast de Erasmusbrug
Kosten rondleiding: € 5 (exclusief retour Waterbus)
max. 20 deelnemers
 
 

 

Tags