Rotterdamse Oogst

Voorschouw bij Uit Je Eigen Stad

17 mei 2012

Ze gaan pas in september officieel open, maar voordat het zover is houden de stadsboeren van uit Je Eigen Stad al een paar voorschouwen. Want de kas staat, de eerste zaailingen zitten in de grond: er begint zowaar iets als een stadsboerderij te onstaan. En dat laten de heren vol trots zien!

 

Kweek-het-zelf-markt

Zaait! gemist of kan er nog meer bij in die tuin? Of heb je nog weinig ervaring met tuinieren? Tijdens de workshop Hoe zet ik mijn eigen moestuin op? vertellen de stadsboeren over het vak tuinieren en geven ze allerhande tips over het aanleggen en onderhouden van een moestuin.

Ook wanneer je thuis niet aan tuinieren doet, maar wel nieuwsgierig bent naar Uit je eigen stad ben je van harte welkom. Je kunt kennis maken met de stadsboeren en de locatie verkennen tijdens rondleidingen. Onder het genot natuurlijk van lokale versnaperingen natuurlijk

Datum: zaterdag 19 mei
Tijd: 9:30 tot 16:30 uur
Waar: Marconistraat 37-39
Meer informatie: http://www.facebook.com/events/452239878135644/