Rotterdamse Oogst

Met de voeten in de karnemelk...

28 september 2012 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Festival

...(goed tegen stalpoten!) genieten wij na! De tenten zijn ingepakt, de strobalen opgeslagen, de oogst alweer bijna verorberd en onze Gerda en Rianne hebben de afwas gedaan. Tijd dus om na te genieten van een fantastische vierde editie van het Rotterdamse Oogstfestival. Want er valt veel na te genieten. Wij kijken in ieder geval terug op een ontzettend succesvol festival: mooi weer, druk, alles op zijn plek, blije mensen, gezelligheid en feest!

 

Want was het 22 september leuk. Het Heemraadsplein als Luilekkerland. Het niet luie-maar-wel-lekkere-diner met oude en nieuwe vrinden, de hangmattentuin van Singeldingen, de knallen van het frietkanon, de drukte bij Klein Westland, het gebrouw in de Buijtenbrouwerij, het gegonzzz op het bijenveld, de eigengeschudde ijsjes, de gerolde Ragipers. Lekker (il)legale melk, schattige bokjes, honingzoete zeepjes, kruidige kazen en begeerlijke boter. Een vol Schafthof, vrolijke bands, mooi weer en bovenal een bietje boel lol!

Rotterdamse Oogstfestival 2012 - 22 september 2012