Rotterdamse Oogst

Wie geen koe kan melken...

28 september 2012 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Festival

...moet zijn handen thuishouden!

Vers gebakken broodjes, Nieuw-Beijerlandse kroten voor de gazpacho, gevijzelde wilde kruiden, live gedraaide worsten, krioelende rivierkreeften, salade uit eigen stad, boterkarnen en aardappelwodka als slaapmutsje. Het Rotterdamse Oogstdiner 2012 was weer top!

 
Niet 1 maar 12 chefs hadden we vrijdag 21 september uitgenodigd voor ons te koken. Daarbij versterkt door 100 koksmaatjes, de gasten van het diner zelf. Onze favoriete boeren en boerinnen, vissers, bakkers, worstdraaiers en vodkastokers gunden ons een kijkje in hun keuken. Hoe verwerken ze de producten die ze met zoveel liefde verbouwen, vangen en vissen? En hoe bereiden ze dit lekkers zelf eigenlijk het liefst? In een uur tijd bereidden we onder hun leiding in 12 verschillende workshops een mooi diner met verse ingrediënten en authentieke recepten. Niet lui, wel lekker & leerzaam!
 

Rotterdamse Oogstdiner 2012 - 21 september 2012