Rotterdamse Oogst

Muziek terwijl u Zaait

14 mei 2013 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Zaait!

Verse Rotterdamse muziek kan niet ontbreken op het Zaait! Festival. In de tent op het plein bij de Rijnhavenbrug Boerenloper treden weer fijne bands uit je eigen stad op. We zijn blij met  Analogue Dear en Sjoerd!

 

Analogue Dear

 

Analogue Dear (foto rechts), oftewel Sjaak Douma, schreef, speelde, samplede en zong in zijn eentje zijn eerste album bij elkaar. En dat gewoon in zijn woonkamer! Je zou het niet zeggen als je de melodieuze, dromerige liedjes hoort. Delikate gitaren en prachtige arrangementen geven een werelds, filmisch gevoel.    

Vorige week was hij nog support act voor Moss, zaterdag staat hij op Zaait! Singer-songwriter Sjoerd timmert goed aan de weg met kleine, zachte liedjes. Bij optredens pakt hij echter ook lekker uit, om de lente nog eens extra wakker te schudden.