Rotterdamse Oogst

Hoe maakt u het? De oven!

29 juni 2013 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt
Kersvers en Rotterdams: Edwin van de Velde is onlangs afgestudeerd aan de WDKA, richting Interieur architectuur. Zijn afstudeerproject? Zijn oven! Hij laat hem graag aan je zien tijdens Hoe maakt u het?
 
Edwin: 'De Oven, of eigenlijk 'mijn' oven - want deze oven is door mij voor mij gemaakt zoals ik hem wil. Een keukenapparaat voor dagelijks gebruik, maar dan een die het alledaagse bijzonder maakt. Ik word er gelukkig van en vertel graag over het maakproces en hoe betrokkenheid leidt tot meer liefde voor eten, apparaten en alles om ons heen.'
 
www.facebook.com/edwinvdvelde
 

Lokatie

Op het Noordplein
 

Tijd

doorlopend, vanaf 10:00
 

Kosten

geen
 

Inschrijven

Nee, gewoon langskomen en een praatje maken