Rotterdamse Oogst

Workshop: De lekkerste knak

1 december 2013 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Waarom een knakworst knakworst heet? Omdat hij knak zegt, in je mond, als je erin bijt. Tenminste, zo zou het moeten zijn. Maar waar is toch de knak in de knakworst gebleven? Dat kan beter! En lekkerder! Worstenmaker Paul leert ons hoe!

 

Tijdens Hoe Maakt U Het? leert Wild Vleeschman ons het edele ambacht van het maken van Frankfurters. Ofwel de knakworst voor ons Hollanders. Wild Vleesch leert je hoe je in een mum van tijd een kruidenmengsel maakt en dat met behulp van mixers, stopbussen en rookkasten omtovert tot de lekkerste knak die je ooit at! Word je gewoon weer baas over je eigen smaak! En je eigen knak natuurlijk. KNAK! 
www.wildvleesch.nl

Tijden

  • 11:00 uur
  • 13:00 uur

Duur: 5 kwartier

Kosten

€ 12,50 per persoon. Inclusief 1 kg eigengemaakte knakkies. Eigenhandig gerookt, afgegaard en verpakt.

Inschrijven

Online inschrijven was mogelijk tot vrijdag 6 december 21 uur. Kom vooral langs het Noordplein en sluit je aan bij de worskhops. Er zijn nog plekken!

Via het online inschrijfformulier of meld je voor aanvang aan (vol=vol)

 

 

 

Tags