Rotterdamse Oogst

Visje van de mart? Vang geen bot met het Goede Visserspakket!

15 januari 2014 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Echte visliefhebbers hebben tijdens eerdere edities van de Oogstmarkt vast al kennis gemaakt met de duurzaam gevangen, spartelverse vis van de Goede Vissers. En ook in 2014 zijn ze weer van de partij. Elke donderdag voor de markt kun je nu je Goede Visserspakket bestellen!

 

De GoedeVissers zijn ook in 2014 weer van de partij op de Oogstmarkt met lekkers van de Noord- en Waddenzee. Ter plekke maken ze mosselen (lekker met frites van Fritez!) of ander zeefruit klaar, al naar gelang de vangst en het seizoen. En natuurlijk zijn er ook weer Wilde Waddenoesters. 

Wil je vis kopen op de markt? Bestel dan van te voren het Goede Visserspakket. Voor 15 euro heb je een pakket verse vis, met recepten en bewaartips.

Het pakket

In het Goede Vissers marktpakket zitten in ieder geval 2 soorten verse vis: een duurdere vis voor 2 personen (bijv. griet, tarbot, tong, afhankelijk van aanvoer) en een voordeligere vis voor 4 personen (bijv. wijting, poon, schol, schar, afhankelijk van aanvoer).

In het pakket vind je ook recepten en instructies voor het schoonmaken en bewaren van de vis, plus invriestips. Zo kan je elke week vis van Goede Vissers eten!

Bestellen 

Bestel via rotterdam@goedevissers.nl je Goede Vissers-pakket uiterlijk de donderdag 20.00 uur voorafgaand aan de markt en haal het zaterdags op bij de kraam op het Noordplein. 

Nog meer lekkers?

Wie een pakket bestelt kan er ook mosselen, kokkels en langoustinestaartjes bij bestellen.