Rotterdamse Oogst

Makers (food/non food) gezocht!

31 maart 2014 - Geplaatst in Eigengemaakt

Eigengemaakt, misschien wel ons leukste festival. Dus wat hebben we het gemist vorig jaar. Hoog tijd om de schade in te halen, met een voorjaarseditie van de smakelijkste vrijmarkt van Rotterdam tijdens Zaait! op de Kaap. Makers gezocht!

 

Ben jij een thuiskok, -bakker, -stoker, uitvinder of ambachtsman? Lekkerbek of worstendraaier, groenteman of koekenbakker, (onrust)stoker of bierbrouwer, stadsjager, hengelaar of godin in de keuken? Kom uit de kast, neem je waar mee en verkoop het 17 mei op Eigengemaakt!  

Wat doe jij met je eigengestookte wodka?

Eigengemaakt biedt je de kans om je zelfbeschimmelde kaas, loeihete sambal, wilde stadsgroenten, kilo’s vijgen, ambachtelijke cidercocktails, lijngevangen visje, zure bommen of doorgedraaide worst te verkopen. Meld je aan als gepassioneerde en toegewijde thuisproducent! Wie weet stoot jij onze braaijer Walter wel van zijn troon en win je het Krootje 2014: de prijs voor het meest tongstrelende thuisproduct.  

En wat maken we thuis nog meer?

Heus niet alleen eten! Daarom reserveert Eigengemaakt dit jaar ook plek voor zeepmakers, kruidendokters, mecanooknutselaars, timmerlui, zilversmeden, pottenbakkers, verhalenvertellers, uitvinders, liedjesschrijvers, reparateurs, notenkrakers en touwslagers. Dus, laad die bolderkar vol en trek als een echte straatventer naar Eigengemaakt.   

Hoe werkt het

Als echte doe-het-zelver zorg je zelf voor de verkoop. Jij bepaalt wat je aanbiedt en hoe je het aanbiedt. Wij? Wij zorgen voor plek, wat muzikale omlijsting, een klein kinderprogramma, maar vooral ook voor smakers die je producten willen proeven en kopen.

Voorwaarden? Geen commercie of beunhazerij, maar thuisgemaakte producten bereid met liefde!

Aanmelden

Wil je meedoen aan Eigengemaakt? Meld je dan aan via het formulier en wij nemen contact met je op! 

Locatie

Eigengemaakt maakt dit jaar deel uit van het voorjaarsfestival Zaait!. Samen met eigengezaaid, de moesplantemarkt van eigenzaaiers zal zaterdag 17 mei de meest groene en smakelijke vrijmarkt van Rotterdam neerstrijken op de Kaap. Ergens rondom het Deliplein.

Tags