Rotterdamse Oogst

Verse Marktmuziek

1 april 2014 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Beter een goede buur dan een verre vriend.* Dat geldt zeker voor onze buurman Sjaak! Hij schrijft, samplet, speelt en zingt er lustig op los in ons kantoorgebouw. Zijn deur staat altijd open als het internet weer eens uitvalt of als we muziektips nodig hebben. En hij houdt van worst. Daar moesten we maar eens wat mee!  

 

Verse muziek

En zo geschiedde. Want Sjaak wordt onze muziekprogrammeur! In 2014 neemt hij de podiumprogrammering op de markten en festivals van  Rotterdamse Oogst voor zijn rekening. Speciaal voor ons gaat hij op zoek naar jonge, frisse muziek van Rotterdamse bandjes en singer-songwriters. Verse aanwas met hier en daar een oude bekende. Hij fluisterde ons al wat namen in, dat belooft wat! Maar stiekum hopen wij dat hij zichzelf ook een plekje op ons podium gunt.    

Over Sjaak

Sjaak Douma (Rotterdam, 1986) ontdekt op 14-jarige leeftijd de piano en is er vanaf dat moment niet meer van weg te slaan. Dit resulteert in een studie aan de Popacademie als uitvoerend muzikant en later aan CODARTS als docent muziek. Sjaak heeft sindsdien een eigen pianolespraktijk, maakt jingles, schrijft didactisch materiaal en brengt daarnaast muziek uit onder het pseudoniem Analogue Dear.

Als liefhebber van kunst en cultuur in de breedste zin van het woord heeft Sjaak met name een voorliefde voor authenticiteit. Deze voorkeur laat zich dan ook gemakkelijk vertalen naar de keuze voor eten; wars van opsmuk, eerlijk en puur.  
www.analoguedear.com

Oh ja, en hij houdt van worst! 

* Vervang buur voor boer en ziedaar: nog steeds een waarheid als een koe! 

Met dank aan


De programmering verse muziek op de Rotterdamse Oogstmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van de Popunie.

 
Tags