Rotterdamse Oogst

Even terugkijken op Eigengemaakt

25 april 2014 - Geplaatst in Eigengemaakt

Zaterdag 17 maart 2014 is het weer zover. Dan organiseert Rotterdamse Oogst voor de 4e keer Eigengemaakt, de vrijmarkt vol lekkers uit jouw huis, tuin & keuken! Een lenteeditie dit jeer. Even terugkijken op de vorige edities.

 

Wij hebben weer veel zin in al dat lekkers van krokettendraaiers, koekenbakkers, soepkokers, pompoentelers, walnootplukkers, likeurstokers, frietboeren, oppotters, inmakers, oesterrapers, mini-makers, taartenbakkers, jagers en gemberbierbrouwers! En zijn ook heel benieuwd naar wat de Rotterdammer nog meer maakt in zijn woonkamer, hobbyhok of schuur. Uitvinders, zeepmakers, timmerlui, touwslagers, tekenaars en kruidendokters: pak uw spullen en kom venten op Eigengemaakt!  

Met veel plezier kijken we dan ook terug op de vorige edities van Eigengemaakt, op het Noordplein en in Rotabs. We hebben de foto's er weer even bijgehaald: wat was het leuk. De hoogste tijd voor een smakelijk vervolg! Doe je mee?

Fotoverslag Eigengemaakt 2012

Eigengemaakt 2011 in beeld

Eigengemaakt 2010