Rotterdamse Oogst

Gezocht: restaurants / Geboden: worst & karbonAries

1 mei 2014 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Zaait!, Eigengemaakt

Zaterdag 17 mei is het Restaurant Day! Een wereldwijd ‘food carnival’ waarbij iedereen een restaurant, café of bar kan beginnen voor één dag. Wat ons betreft een heel mooie en logische aanvulling op Eigengemaakt. En laat Eigengemaakt nou precies op Restaurant Day vallen!

Ruim 30 thuismakers schreven zich al in voor de vrijmarkt van Eigengemaakt. Van visrokers tot koekenbakkers tot fermenteerders tot soepkokers! Maar op Restaurant Day kan een pop-uprestaurant natuurlijk niet ontbreken. Echt iets voor jou dachten wij. 

 

Varkenshuisrestaurant

Omdat we 17 mei een feestje vieren op de Kaap, hebben we een mooi aanbod. Het iseen heel goed bewaard geheim, -ssssssst,niet verder vertellen - maar we hebben nog vlees Blonde Arie en Slome Japie in onze vriezer. Bewaard voor deze bijzondere gelegenheid op de Kaap. Wie gaat de uitdaging aan en verwerkt dit o zo geliefde Kaapse vlees in zijn/haar eigenste Varkenshuisrestaurant’?

Heb je zin om een pop-up lunchrestaurant te draaien op de Kaap? Wij bieden je gratis heerlijke karbonades en worst aan. Van Blonde Arie en Slome Japie, de 2 Bonte Bentheimers die een half jaar lang knorden op de Kaap. Je bepaalt zelf het concept van je restaurant, voor hoeveel mensen je wilt koken, de bereidingswijze en de prijs. We helpen je ook graag je initiatief te pluggen. 

Ontbijtje op de Brug

Of verzorg je liever een ontbijtje? Op een brug bijvoorbeeld, de Rijnhavenbrug om precies te zijn. Wie o wie neemt het stokje van de Warmoesmarkt over en organiseert de aftrap van het Zaait!-festival met een ontbijtrestaurant. De locatie is alvast heel spectaculair; zeker als het Rotterdamse Havenbedrijf een beetje mee werkt en die brug weer opengaat voor waterspuitende schepen! 

Behalve die spectaculaire locatie en biertafelsets hebben wij ook nog een ontbijtingrediënt in de aanbieding. Een ontbijtje op de Kaap kan namelijk niet zonder echt Kaaps beleg: leverworst van wijlen Slome Japie & Blonde Arie!

Voorwaarden

Wij vinden het gewoon hardstikke leuk dat je komt en ondersteunen je waar mogelijk. Veel voorwaarden stellen we niet. Behalve dat je neerstrijkt op het festival en je niet alleen in eigen kring werft, zodat onbekende geïnteresseerden ook kunnen aanschuiven!

Aanmelden

Vind je het leuk om mee te doen? Stuur een mail naar rianne@rotterdamseoogst.nl voor meer informatie. 

Wat is Eigengemaakt?
Wat is Restaurant Day?

En wie waren Blonde Arie & Slome Japie?
 

 

Tags