Rotterdamse Oogst

Muziek terwijl u Zaait!/Maakt/Smaakt

8 mei 2014 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Zaait!, Eigengemaakt

Verse Rotterdamse muziek kan natuurlijk niet ontbreken op het Zaait!-Festival. Op het strodium op het plein bij de Rijnhavenbrug Boerenloper treden weer fijne bands uit je eigen stad op! Drie oude bekenden.

 

Sjoerd van Heumen

Sinds hij vorig jaar het podium op Zaait! betrad zijn wij fan. Niet lang erna boekten we hem ook voor de marktop het Noordplein. En nu is hij terug: Sjoerd van Heumen. Liedjesschrijver Sjoerd van Heumen kan over de kleinste dingen een liedje schrijven maar is niet bang om ook grote thema’s uit de weg te gaan. Hierdoor ontstaat een prettige combinatie van kleine ingetogen liedjes en stevige popnummers.
www.facebook.com/Sjoerdvanheumen

Tijd: 12:30 uur

 

Analogue Dear

Beter een goede buur dan een verre vriend. Dat geldt zeker voor onze buurman Sjaak! Hij schrijft, samplet, speelt en zingt er lustig op los in ons kantoorgebouw. Zijn deur staat altijd open als het internet weer eens uitvalt of als we muziektips nodig hebben. en tips heft hij genoeg. Daarom is hij sinds dit jaar ook onze eigenste muziekprogrammeur. Gelukkig is hij niet vergeten zichzelf ook een plekje op het strodium te gunnen! 

Tijdens Zaait! staat Sjaak als Analogue Dear op het podium. Een try-out met drummer, instrumentaal en vooral geënt op filmmuziek. Wij zijn benieuwd!
www.facebook.com/AnalogueDear

Tijd: 14:00 uur

 

Max & the Cuties

Vorig jaar, tijdens Hoe Maakt U Het? op het Noordplein, kregen we een voorluistersessie van hun nieuwe album voorgeschoteld. En dat smaakte naar meer! Want wat een leuk, vrolijk en ja, ook cute, indiebandje is het. 17 mei zijn ze bij ons terug, met dat album en vier nieuwe nummers! Een voorluistersessie voor weer een neiuw album dus ;)!
www.maxandthecuties.nl 

Tijd: 15:30 uur