Rotterdamse Oogst

Ontbijtje op de brug

8 mei 2014 - Geplaatst in Eigengemaakt, Rotterdamse Oogst Zaait!

Het begint inmiddels een traditie te worden. En de perfecte, gezonde en lekkere start van een dagje Zaait!: het Ontbijtje op de Brug. Vanaf half tien wordt de Hoe... euh Boerenloper (de Rijnhavenbrug) een grote Ontbijttafel! Dit jaar verzorgd door MissC & Clara Granda.

 

MissC en Clara Granda slaan de handen in elkaar en verzorgen een gezonde start. Als eersten rollen zij de Boerenloper uit op de Rijnhavenbrug. Om precies 9.30 uur wordt je aan tafel verwacht. En het ontbijtje duurt tot 10.30 uur. Bij slecht weer wijken we uit naar een van de Feniksloodsen. 

 

Kies je Ontbijtje

Start je je dag lekker vegan of lonken we naar dierlijke eiwitten! Kaapse eiwitten wel te verstaan! 

Vegan start

Koffie/Kruidenthee, Swinging Granola van Miss C met soyayoghurt, zuurdesemsandwich met veggies en citrussalade (€ 12,50 p/p)

Kaapse start

Koffie/kruidenthee, Swinging Granola van Miss C met yoghurt, dubbele boterham met Kaapse leverworst en citrussalade (€ 12,50 p/p)

Grote trek?

Bestel een boterham pindakaas of hummus erbij (+ € 1,50)

Alle producten zijn van biologische oorsprong, de koffie is fairtrade en de worst van de Kaapse varkens Blonde Arie en Slome Japie

Mee ontbijten?

Kies je ontbijt en reserveer een plekje op de Rijnhavenbrug Boerenloper door te mailen naar cadizrotterdam@yahoo.com. Vol=vol, dus wees er snel bij!

Wanneer: zaterdag 17 mei, 9:30-10:30 uur
Waar: op de Rijnhavenbrug, Katendrecht te Rotterdam
Prijs ontbijt: € 12,50 p/p

 

Over Caro & Clara

Caro van der Pluijm oftewel MissC maakt heerlijke Swingende Granola. Die kunnen natuurlijk niet ontbreken bij zo'n gezonde start. Caro heeft ook aan de eerste editie van het Ontbijtje op de Brug meegedaan.  www.missc.nl

Clara Granda heeft in juni 2013 meegedaan aan het grote Hoe maakt u het?-diner met haar pop-uprestaurant in een marktkraam. Haar pop-uprestaurant was toen tevens winnaar van de 1e U heeft het gemaakt!-troffee en zij volgt nu een opleiding Natuurvoeding in Rotterdam. cadizrotterdam@yahoo.com

    

 

Tags