Rotterdamse Oogst

Keuken 81: Varkenshuisrestaurant

14 mei 2014 - Geplaatst in Eigengemaakt, Varkenshuis Rotterdam

Het was een goed bewaard geheim. We hadden namelijk nog wat vlees over in de vriezer. Heel bijzonder vlees wel te verstaan. Van Blonde Arie en Slome Japie. Bewaard voor ons feestje zaterdag 17 mei op de Kaap. Beatrijs, Floris en Geert gaan de uitdaging aan en verwerken dit o zo geliefde Kaapse vlees in hun eigenste Varkenshuisrestaurant: Keuken 81. Gerund door varkenshulpboeren & appelwroetmatrijgers Beatrijs & Floris.

 

Keuken 81 met echt Kaapse karbonAries en worst! Mannen achter de BBQ, braden de KarbonAries en de worsten. Uitgeserveerd door prachtige dames met rode lippenstift. Eenvoudig maar smaakvol, stoer en om je vingers bij op te eten! 

Beatrijs, Floris & Geert brengen een ware ode aan wijlen Blonde Arie en Slome Japie! Puur vlees zonder opsmuk, aardappelsalade en zoete uitjes. Dit alles gecombineerd met goed bier van de Kaapse Brouwers of cider van Cidercider! Machtig lekker...en uit het vuistje zoals het hoort! Knor.

Appels & varkens

En natuurlijk ontbreken appeltjes niet. Want dat appeltjes en varkens goed samengaan, dat weten we. Ook Blonde Arie & Slome Japie lustten er wel pap van, het was hun lievelings!

Beatrijs & Floris weten dat ook als geen ander. Vorig jaar regen ze speciaal voor de 1e verjaardag van de 2 Bonte Bentheimers een appelwroetmat. En dat ging erin als zoete koek, ze werden er zelfs een beetje dronken van. Kijk maar naar de foto’s

 

 

 

 

Tags