Rotterdamse Oogst

De Buijtenkeuken

2 juni 2014 - Geplaatst in De Boer Op

Een unplugged keuken op wielen waarmee je midden in het boerenland kunt koken met de gewassen die je daar kunt oogsten. Wat een goed idee! Dat is de Buijtenkeuken. Zondag 22 september tijdens De Boer Op landt de keuken op de Vossenburg. De Buijtenchef van de dag nemen we mee uit de stad. Lucas Mullië, van de Foodcurators, poft de aardappelen direkt uit de akkers van boer Vos.

 
 
Recreeren is een werkwoord: De Buijtenkeuken van Elmo Vermijs is onderdeel van het project Werkplaats Buijtenland. Ontwerper Ester van de Wiel ontwikkelde nieuwe, actieve, vormen van recreatie voor het Buijtenland van Rhoon. Samen met het ontwerpteam van Werkplaats Buijtenland zijn vijf mobiele werktuigen gerealiseerd waarmee het Buijtenland van Rhoon bewerkt kan worden. Ze geven een aanzet om samen met de lokale ondernemers en inwoners gebiedseigen producten en diensten te ontwikkelen. 
 
Waar
De Vossenburg, Korteweg 4, Rhoon

Wanneer
Zaterdag 21 juni 2014, doorlopend van 14:00-18:00
Tags