Rotterdamse Oogst

Hoe maakt u het?-diner

12 juni 2014 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

We gaan het weer maken! Zaterdag 5 juli, tijdens de markt op het Noordplein. En erna, in het leukste openlucht pop-uprestaurant van Rotterdam. Voor deze derde editie van Hoe maakt u het? nodigen we jou - thuiskok, keukenprinses, stadslandbouwer, lekkerbek - uit om voor één avond je eigen pop-up restaurant te runnen op het Noordplein. Maak het mee!

 

Hoe het werkt? 

Op zaterdag 5 juli stelt Rotterdamse Oogst tien marktkramen beschikbaar voor tien thuiskoks. Deze kraam is jouw restaurant en tafel ineen. Hier passen 8-12 gasten aan. Dek hem in, versier hem, kook en serveer jouw gerechten. Kortom zet je beste beentje als gastvrouw/heer voor, vertoon je kookkunsten en overtuig je gasten!

En niet alleen de gasten. Want een beetje restaurant wordt natuurlijk gerecenseerd! Een vakkundige jury brengt een bezoekje aan ieder restaurant om te proeven van smaak en sfeer. Wie runt 5 juli het beste marktrestaurant en wint na Carinda & Clara de jaarlijkse U heeft het gemaakt-trofee?

Rotterdamse Oogst regelt een marktkraam als tafel, banken om op te zitten, een basiskoeling en een minimale basiskookgelegenheid. Daarnaast zorgen we voor een bar waar je gasten een drankje kunnen halen. Maar je mag natuurlijk ook zelf drank serveren. Voor die perfecte wijn-spijscombinatie! 

Wat wordt er van je verwacht?

Je maakt zelf een 3-gangenmenu, zorgt voor servies, de aankleding en de afwas. Je bepaalt zelf de prijs voor je diner, maar raden je aan om tussen de € 20,00 en € 40,00 te gaan zitten. 

Er is wel een voorwaarde aan het eten: geen kiloknallers maar zelfgemaakt goed voer!  En onthou: wat je van dichtbij haalt is lekker!

Kost het iets om mee te doen?

Ja. We vragen een vergoeding van €35,00 om de kosten van de keuken en een welkomstdrankje te kunnendekken. 

Wie zijn de gasten van je pop-up restaurant?

Uiteraard mag je iedereen uitnodigen voor je eigen tafel! Je vrienden, buren, (schoon)ouders, of je sportclub. Daarnaast helpt Rotterdamse Oogst je tafel te vullen als dat nodig is door jouw oproep via de website en facebook te verspreiden.

Maak jij het mee?

Schrijf je in via dit inschrijfformulier.

Eten, eten, niet koken?

De kokkies zijn nog niet bekend, maar echt je wilt dit diner niet missen! Reserveer dus maar vast een plekje via het reserveerformulier.

Info

Hoe maakt u het? -diner
Een diner door huiskamerrestaurants en hobbykoks
Zaterdag 5 juli 18.00-23.00 uur
Noordplein, Rotterdam 

 

Hoe maakt u het? Diner 2013