Rotterdamse Oogst

Super-markt-foods

28 juni 2014 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Superfoods: supervoer voor lichaam en geest. Ingevlogen of verscheept vanuit Zuid-Amerika, wat superver weg is. Onze supervriendin Caroline Zeevat, auteur van o.a. het Onkruidboek, wordt daar niet superblij van. Want waarom zou je iets van zoverre halen als het om de hoek te krijgen is?  Op de R'damse Oogstmarkt zijn genoeg supergezonde en superlekkere producten te vinden die gewoon, heel super, in de buurt van Rotterdam groeien. 

 

In deze workshop maken we met Caroline een rondje over markt en doen we met haar de boodschappen. Ze vertelt over de versterkende werking van kruiden, groente en fruit. Laat haar maar weten wat je nodig hebt: beetje pips? moet je vanavond nog uit? houdt de baby je uit je slaap? Caroline weet raad! Na de boodschappen gaan we het maken. Superlekkere sappen en smoothies met de handblender. Supervoer van superdichtbij!

Hoe maakt u het? Super-markt-gezond!

 

Maak het mee!

Zaterdag 05 juli 2014, Noordplein
Tijd: 14.30, duur max 1 uur
Bijdrage ingrediënten: € 5,00

Inschrijven

Via het online inschrijfformulier of meld je voor aanvang aan bij de Werkplaats (vol=vol)

Oh ja: die supervette handblenders zijn zaterdag 05 juli ook op de Oogstmarkt te koop! Superleuk en superhandig voor op de camping deze zomer.

 

 

Tags