Rotterdamse Oogst

Grillworstworkshop

29 juni 2014 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Natuurlijk maakt u het met de Rotterdamste worstmaker! Vorig jaar juli konden jullie terecht bij Wild Vleesch om overheerlijke verse worsten te maken. In december deden we het dunnetjes over met hotdogs, die ook nog eens ter plekke gerookt konden worden. Voor 5 juli heeft Paul weer een geheel nieuw product op het programma staan dat jullie bij hem zelf kunnen maken: een grillworst.

 

Grillworst?

Dat is toch zo'n bruine gepoederde staaf die de slager in plakjes snijdt voor op brood? Met kaas erin? Klopt! En dat kan beter! En dat ga jij gewoon zelf doen op 'Hoe maakt u het?'.

De worstmaker zorgt voor voldoende vlees, kruiden en alle andere ingrediënten. Neemt ook nog wat recepten mee. Maar je kunt natuurlijk ook naar hartelust zelf een heerlijk smakende grillworst samenstellen. Die krijg je meteen mee naar huis. Met een gebruiksaanwijzing hoe je 'm moet garen en recepten voor je eigenste rub om hem mee in te smeren voordat je 'm grillt in de oven. Of nog liever op de BBQ. Want dat is pas een echte grillworst!

Hoe maakt u het? We grillen hem thuis af op de BBQ!

Maak het mee!

Zaterdag 05 juli 2014, Noordplein
Tijden: doorlopend van 10:00-17:00 uur
Bijdrage ingrediënten: € 15,00

Inschrijven

Via het online inschrijfformulier of meld je voor aanvang aan bij de Werkplaats (vol=vol)