Rotterdamse Oogst

Lokaal gevuld: stadse Sarma en Gozleme

29 juni 2014 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

De Stadslandbouwdames uit Schiebroek-Zuid geven hun geheimen prijs! Stadslandbouw Schiebroek ligt vlak buiten het centrum van Rotterdam. Hier worden allerlei groenten, fruit en kruiden verbouwd voor en door de bewoners die ze ook graag met de stad delen in de vorm van gerechten uit de verschillende culturen. Lokaler kan bijna niet!

 

Fatma, Gül en Nathalie laten zien hoe je een paar simpele blaadjes uit de moestuin kunt omtoveren tot heerlijke gerechten. In de workshop leer je sarma (met rijst en/of bonen, groenten en kruiden gevulde rolletjes) of gözleme (turks platbrood gevuld met groenten) te maken.

Hoe maakt u het? Niet lullen maar vullen!

Maakt het mee!

Zaterdag 05 juli 2014, Noordplein
Tijden:

  • 12.00 uur Gözleme door Gül & Nathalie
  • 13.00 uur Sarma door Fatma & Nathalie

Bijdrage ingrediënten: € 5,00
Maximaal 8 deelnemers 

Inschrijven

Via het online inschrijfformulier of meld je voor aanvang aan bij de Werkplaats (vol=vol)