Rotterdamse Oogst

Met je neus in de boerenbo.. euh melk

29 juni 2014 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

 Wie geen koe kan melken, moet zijn handen thuishouden! Ofwel: je moet weten waar je over praat. Ook als we het over melk hebben, de basis voor alle zuivel. Want over melk valt veel te leren, te praten en te proeven. Leer alles wat je moet weten over de witte motor van melksommelier Bas de Groot. 

 

Namens Boerderijzuivel zal melksommelier Bas de Groot op Hoe maakt u het? drie zuivelclinics verzorgen. Want wat is melk nu eigenlijk? Is melk altijd hetzelfde? Wanneer mag zuivel Boerenzuivel heten? Proef jij het verschil tussen rauw en gepasteuriseerd? Allemaal vragen die beantwoord gaan worden of beter: beproefd, besproken en genoteerd. Maak het mee & wordt leerling-melksommelier!

Twee van de clinics zullen gericht zijn op een breed scala aan zuivelproducten exclusief kaas. De laatste clinic gaat helemaal over het basisproduct melk.
www.facebook.com/terroirrauwemelk
www.boerderijzuivel.nl
 

Hoe maakt u het? Met een goede melksnor!

Maak het mee!

Zaterdag 05 juli 2014, Noordplein
Bijdrage ingrediënten: geef wat je wil
Tijden:

  • 14:00, 16:00 uur boerderijzuivel
  • 15:00 uur rauwe melk

Inschrijven

Niet nodig, schuif gezellig aan op de tribune 

 

Tags