Rotterdamse Oogst

De U heeft het gemaakt-trofee

30 juni 2014 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Wie gaat het maken? Om de koks van de Hoe maakt u het-diners nóg wat zenuwachtiger te maken, zal een jury de verschillende restaurants komen keuren. We stellen de jury aan je voor.

 

De twee koppige jury, bestaande uit Maarten van der Jagt en Lot Piscaer, is gepokt en gemazeld in het recenseergebeuren, en zijn dol op lekker eten. Laat dat jureren dus maar aan hen over!

Lot Piscaer kookt, eet, leest en schrijft. Bourgondisch en kritisch, gulzig en nuchter. Verruilde twintig jaar geleden de Brabantse worstenbroodjes voor Rotterdamse kost. Mocht jarenlang schrijven over restaurants voor het blad NL10 en werkt als freelance redacteur voor diverse Rotterdamse culturele instellingen, waaronder Rotterdamse Oogst. Vult sinds kort haar buik voor de Buik van Rotterdam. 
www.lotpiscaer.nl

Maarten van der Jagt heeft al ruim vijftien jaar ervaring in het schrijven van kookboeken, recensies en artikelen. Rotterdammers zullen hem kennen van De Gouden Pollepel in het AD/RD. Deze wekelijkse restaurantrecensierubriek mondt jaarlijks uit in de uitreiking van de Gouden Pollepel voor het beste restaurant in de regio. Daarnaast timmert Maarten tegenwoordig ook als koffieboer aan de weg. Zijn Giraffe Coffee verovert koffieminnend Rotterdam.
www.giraffecoffee.nl

Wie gaat het maken? Zaterdagavond om 22:00 weten we het!