Rotterdamse Oogst

Ijs, ijs, ijs!

2 juli 2014 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

 Het Kookpunt zorgt voor verkoeling! Bij onze favoriete kookspullenwinkel (of moeten we zeggen walhalla) staat vandaag het ijsmaken centraal. Sorbetijs, ijslolly’s, ze vragen allemaal om een andere bereidingswijze. En gereedschap. Het Kookpunt laat graag zien hoe. 

 

Demo sorbets draaien

Sorbetijs. Niets zomerser dan dat. Zeker als deze eigengedraaid is, met vers fruit van het seizoen. En laat dat fruit nou ruim voorradig zijn op het Noordplein! Het Kookpunt demonstreert hoe je vers sorbets draait in de machine van Magimix. Voortaan maken het lekker thuis!

Tijd: 12:00-16:00 uur
Locatie: Noordplein

Demo ijslollies maken

Geen tijd om op die sorbet te wachten? Ijslollies maken we in een handomdraai! 

Tijd: doorlopend
Locatie: voor de deur van het Kookpunt 

Hoe maakt u het? Wij maken het met het Kookpunt!

Tags