Rotterdamse Oogst

Wij oogsten door!

18 juli 2014 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Aardbeien, frambozen, witte, rode en kruisbessen. Dagverse tuinbonen, snijbonen, sperciebonen (geel, paars en groen), bladgroenten in alle soorten en maten. Het is zomer! De oogst weldadig en nu op zijn lekkerst. Daarom gaan we deze zomer gewoon door met oogsten. 

 

Vakantie? Stadse fratsen! Zaterdag 02 augustus is er dus gewoon de maandelijkse Rotterdamse Oogstmarkt op het Noordplein. 

Tot dan!

Met

Verse marktmuziek

Singer-songwriter Tim Verhaal speelt om 13 uur op het Marktpodium verse liedjes van zijn nieuwe EP. Onze nieuwe partner, de Popunie, publiceerde onlangs een recensie

De line-up

Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard, TOK eierdrank, Eco Ville, IJsboerderij Middelbroeck, Wijnmakerij "DE BETUWE”, Groos Streetfood, Taart van Leonie, Stadskruid, Tuinplanten De Jong, Noets, StadsImkerij BijBouna, Kaapse Brouwers, Willem&Drees, Maasstroompjes, Van Brigitte, Westerkaatje, Zeeuwsche Farm Bieren, De Groene Hart Marktwagen, de groenten van Van Herk, Choripan, Kaasboerderij Captein, Spelt bakkers, Hoeksche Chips, Fritez - Haute Friture, Eten van Arie, Stadslandbouw Schiebroek-zuid, Kaasboerderij Booij, Stoof Catering, Finca Forata, Zorgboerderij De Buytenhof, Lekkers Uit Hongarije, Jordy's Bakery, MooiMekkerland, Barista service, Van Herk fruit, Schot Koffie, Westhoek schapen, Vlaamsch Broodhuys, Dutch Cranberry Group, Jermoumi Olijven & Meer, Klootwijk Agf, Wild Vleesch, Mosterd enMeer, Heerlijk & Eerlijk Paddestoelen