Rotterdamse Oogst

Markt op het Oogstfestival

17 september 2014 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Festival

Het kloppende hart van het festival: De Oogstmarkt met boer en buur. Wie er allemaal meedoet? Wie niet!

 

Markt

Wild Vleesch, Barista Service, Landzicht biologisch, Wijnmakerij DE BETUWE, Kromkommer, Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight, Ambrosiusgilde, Van Herk fruit, Boekhandel v/h Van Gennep, RotterZwam, Finca Forata Olijfolie, Taart(t)Ruth, De Smaak Van, De Vrije Koe, Zeeuwsche Farm Bieren, Dutch Cranberry Group, Mosterdenmeer, Bio aan Huis, MooiMekkerland, Klootwijk AGF, Maasstroompjes, Schiemeisjes/Traktatie, VanBrigitte, EkoPlaza, Spelt bakkers, Noets, Stichting Tafelvanzeven, Kusala Gifts, Vlaamsch Broodhuys, Natuurmonumenten, zorgboerderij de Buytenhof, Patissiers Femke en Sander, IJsboerderij Middelbroeck, Evermore Thee-Koffie-Chocola, De Groene Weg slagerij Theo Pronk, Slagerij Ooteman, Jermoumi Olijven & meer, Molenwinkel de Walvisch, Essies Verse Vis, Westhoek schapen, Niche flowershop, Tuinplanten de Jong, Uit Je Eigen Stad, Heerlijk & Eerlijk delicatessen, STEK de stadstuinwinkel, Kwako-fruitteelt, Masline, StadsImkerij BijBouna, De Groene Hart Marktwagen, Willem Passenier, Vermeyden Delicatessen, Kaasboerderij Captein, Hoeksche Chips

 

Eredeelnemer: SharpSharp

Renate de Klein - winnares Krootje 2014 op Eigengemaakt van dit voorjaar. Met glutenvrije gebakjes, taartjes, chocolade en broodjes met een spicy twist
www.sharpsharp.nl

 

 

Terras: Schafthof

Fritez - Haute Friture, Wild Vleesch, Soepkip, Eten van Arie, Oesters door Henk en Remt, Taste Events, Stoof Catering

Terras: Fenix Food & vrienden 

Kaapse Brouwers, Booij Kaasmakers, Schot Koffie, Goede Vissers, Jordy's Bakery