Rotterdamse Oogst

Verse Marktmuziek

28 september 2014 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Arbeidsvitaminen. Ofwel verse marktmuziek voor tussen de boodschappen door. Iedere maand biedt de markt podium aan verse muziekacts, voornamelijk singer- & songwriters. Criteria: dat het lekker klinkt en van Rotterdamse bodem is. Want wat je van dichtbij klinkt ook lekker!  

 

Op het Marktpodium in 2014 

 

 

 

Onze programmeur

Beter een goede buur dan een verre vriend. Dat geldt zeker voor onze buurman Sjaak Douma. Hij schrijft,samplet, speelt en zingt er lustig op los in ons kantoorgebouw. Zijn deur staat altijd open als het internet weer eens uitvalt of als we muziektips nodig hebben. En hij houdt van worst. Daar moesten we maar eens wat mee!

En zo geschiedde. Want dit jaar is Sjaak onze muziekprogrammeur. Na fijne samenwerkingsjaren met Klankenhaus neemt hij in 2014 de podiumprogrammering op de markten en festivals van Rotterdamse Oogst voor zijn rekening. Speciaal voor ons gaat hij op zoek naar jonge, frisse muziek van Rotterdamse bandjes en singer- songwriters. Verse aanwas met hier en daar een oude bekende. 

Als liefhebber van kunst en cultuur in de breedste zin van het woord heeft Sjaak met name een voorliefde voor authenticiteit. Deze voorkeur laat zich dan ook gemakkelijk vertalen naar de keuze voor eten; wars van opsmuk, eerlijk en puur.  
www.analoguedear.com

Oh ja, en hij houdt van worst! 

 

Met dank aan

De programmering verse muziek op de Rotterdamse Oogstmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van de Popunie

Tags