Rotterdamse Oogst

Rotterdamse Oogstfestival 2014

1 oktober 2014 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Festival

Nog even pronken & pochen hoor! Want wat was het weer een fijne editie van  het Rotterdamse Oogstfestival. Een feest vol gescharrel en gekakel van stadse kippetjes en hanen! Kijk maar mee

 

Kip, ik heb je!

Zaterdag 20 september vierden we als vanouds de oogst op het Heemraadsplein. Met het lekkerste van boer en buur op de Oogstmarkt en het Schafthof. Werk van boeren, vissers, bakkers en koks. Van kunstenaars en muzikanten. En natuurlijk van stadse kippetjes en stoerse hanen. Een fijn feest vol gescharrel en gekakel. Wij pronken en pochen nog even door!

Rotterdamse Oogstfestival 2014

 

Backstage bij de Rotterdamse Oogst

We waren nog hard aan het werk, maar stiekum hadden we vrijdagavond (19 sept) al heel wat mensen te gast. Platform-Scenography, een reizend exposium voor scenografen en dramaturgen streken na een lange dag neer op het Heemraadsplein. Of ze mee konden eten na een dag vol Garantiertes Abenteuer. Tuurlijk! Schuif maar aan bij de bouwploeg. Backstage aan de schaft bij de Rotterdamse Oogst. 

Backstage bij de Rotterdamse Oogst

 

Tags