Rotterdamse Oogst

We gaan weer zaaien, zaait mee!

1 april 2015 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Zaait!, De Zadenbieb

De lente is nu toch echt gearriveerd. Bij de lente hoort zaaien, en dat gaan we doen op zaterdag 23 mei, tijdens de Zaait!-editie van de Rotterdamse Oogstmarkt op het Heemraadsplein.

 

Onder het motto Geen Woorden Maar Zaden kun je die dag op het Heemraadsplein terecht op de Moesplantenmarkt, je dorst en honger stillen op de maandelijkse markt, lid worden van de Geen Woorden Maar Zaden-bibliotheek, de kunst afkijken bij eigenwijze makers, kwekers en zaaiers en natuurlijk groen kattenkwaad uithalen!

Eigengezaaid

Eigengezaaid is dé vrijmarkt voor moesplanten en zadenmarkt een waar iedereen aan mee kan doen. Of je nu moestuinveteraan, groene foodie, kantoorkweker, dakboer, wildzaaier of balkonprutser bent.

Kweek nu de zaden van je favoriete pompoenen of bietjes op en verkoop of ruil ze op de markt. Zaden, zaailingen, zaadbommen en stekkies van moesplanten: alles is welkom. Vanuit een winkelkarretje, een campingtafel, een rieten plukmand of zo vanuit de pot met aarde.

Aanmelden?

Als echte doe-het-zelver zorg je zelf voor de verkoop of bezegel je zelf de ruil. En natuurlijk zijn ook de allerkleinste kwekers welkom met hun voorgekweekte moesplanten! Deelname is gratis. Het aanmeldformulier vind je hier. 

 

 

 

Waar en wannneer

Rotterdamse Oogst Zaait!
Wanneer: Zaterdag 23 mei 2015
Tijd: 10:00-17:00 uur
Waar: Heemraadsplein, Rotterdam