Rotterdamse Oogst

Een goed begin met MissC

10 juli 2015 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Een goed begin is het halve werk. En dat hebben we geweten vorige maand! Daarom starten we zaterdag 23 mei wederom lekker met een swingend ontbijt. Gewapend met haar dj-setje, een uitgebreide muziekbieb en super ontbijtgranola’s organiseert Caro van der Pluijm, aka MissC een pop-up Premium Music & Granola Morning terwijl de markt tot leven komt.

 

Vanaf 9:30 swingend lekker ontbijten op het marktterras van Rotterdamse Oogst op het Heemraadsplein. MissC draait daar op haar DJ-setje en serveert Swinging en Grunged Granola. Plain, fruity of de luxe ontbijten met yoghurt uit het groene hart en fruit uit de Hoeksche Waard (aardbeien!). Koffie en thee kan op de markt gehaald worden aan de kraam van de Barista Service, Schot Koffie of Evermore (alleen Heemraadsplein). Schuif aan, eet mee en geef met MissC de markt een lekkere en vrolijke start. Dansen mag!

Meer weten over MissC en haar swinging granola’s? Kijk op missc.nl


Meer informatie

Datum: zaterdag 18 juli 2015
Locatie: Heemraadsplein Rotterdam, terras Rotterdamse Oogstmarkt
Tijd: 09:30-17:00 uur
Ontbijtjes vanaf € 4,50

Reserveren is niet nodig, gewoon lekker aanschuiven! 

 

  

 

 

Tags