Rotterdamse Oogst

Rottekwaad voor Schobbejakkers

15 juli 2015 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Nieuw in West: iedere maand programma met activiteiten voor alle kinderen uit de wijk rondom eten en spelend gebruik maken van de de stad. Met nadruk op het lekker zelf doen: zelf koken, zelf maken, zelf bouwen, zelf bezig zijn. Stoer, lekker en een beetje ondeugend. De activiteiten worden verzorgd door bewoners, ondernemers en verenigingen uit Delfshaven.  

 

18 juli: Singeldingen & het Wijkpaleis

De afgelopen maanden werd er bij de kiosk van Singeldingen met man en macht aan gewerkt. Kleine kinderen bleken grote klussers en noeste arbeiders. Want het ding moest af: de ZOEF 3000. En het rijdt, het piept, het kraakt. Het kan bestuurd worden met teugels en heeft veiligheidsgordels. Het heeft een dak en zelfs achterwielaandrijving. Maar er ontbreekt nog iets: het maakt geen herrie. En omdat het Singedingenseizoen er weer op zit, bouwen ze gewoon verder bij de buren: op het Heemraadsplein tijdens de Rotterdamse Oogstmarkt. Help je mee?
18 juli 2015, van 12-16 uur. Deelname gratis

www.singeldingen.nl
www.facebook.com/wegnaarhetwijkpaleis

 

15 augustus: De Speelfabriek

Tekenrobots bouwen, soep koken, met vliegbuizen spelen, knikkerbanen aanleggen, metselen, dammen bouwen, appelmoes koken, wedstrijdje racen, frietschieten, watergevecht, vliegtuigjes bouwen. Bij De Speelfabriek weten ze wel hoe je moet schobbejakken! In de zomer zijn de fabriekshallen eigenlijk gesloten, maar speciaal voor Rotterdamse Oogst openen ze de poorten op het Heemraadsplein. Lekkere brouwsels brouwen of waterbalonnen lanceren met eigengemaakte katapulten! Yeah!
15 augustus, van 10-17 uur. Kleine bijdrage voor deelname 

www.speelfabriek.net

Tags